Tuesday, December 18, 2012

Bantal Kapok by papa's handmade

Salam..
Ni mo ceta sket pasal bantal kapok, diperbuat daripada kapok (dari buah kapok) yang mana susah sangat nak cari kapok sekarang ini. Ntah, pokok kapuk ni dah hampir pupus ka tak tahu la..mana peginya kapok2 tu..

Aku berkahwin sudah hampir setahun lebih, sudah ada anak pun yang berusia 3 bulan. Baru aku tahu yang hubby aku yang tersayang ni ada bakat terpendam rupanya. Betul-betul tidak sangka. Ya lah..masa bercintan cintun dulu, mana sempat bercerita mengenai bakat masing2. Kitorang kan 'Love after Married', huh..sapa kata Love After Married ni x best..best sgt2..

My hubby ni rupanya minat MENJAHIT!!eh..jgn ketawa tau..macho tau Inspektor Asmadi menjahit. Suke..suke..suke...:)

Jom tgk Isp. Asmadi bersama bantal kapuknya..khas buat anak tersayang, Mohd Afif yang balik esok ke Sabah..










Best sgt, afif merasmikan bantal kapok hasil tangan papa dia. Sampai x mo lepas bantal tu. Papa buat 2 set, satu utk afif, satu utk eisya. Eisya tu kazen afif..

Dah post pic bantal ni kat FB, tidak sangka terus ada kawan yang nak order. Waa...bestnya...boleh buat side income ni..:) 

 bantal kapuk ni memang sudah nak dapat. Tahan lama, tidak seperti bantal span yang banyak kat pasaraya tu. Ni, Original handmade!!Quality Superb..!! Jahitan mesin dan tangan yang kemas..!!

Cehh..aku ni beriya2 ni nak promote. Aku just nak sokong hobi hubby aku. Macam juga dia sokong hobi aku buat kek...hihi..Di samping nak tambah2 duit tabung/ takaful afif. 

Ok guys, sapa2 yang berminat nak order bantal kapuk, nak borong bantal kapuk ka, nak hadiahkan buat kawan2 yang baru dpt baby ka..boleh email di farrawatisabli@gmail.com. Nanti akan dibalas beserta no tel. Only for the serious buyer :)

Afif 3 month



Berat afif masa 3 bln ialah 5.8kg..syukur, anakku membesar dgn sihat. Sudah pandai bertiarap.